That happens when “beautiful” is subjective.

Assalamualaikum wbt,

Last two weeks was a chaotic days. Alhamdulillah, it may be not like what I’ve planned, but perfectly according to what Allah’s plans. He knows best. 

“Mereka yang tinggi darjatnya itu, semakin besar dugaan Allah ke atasnya, semakin tebal pula baik sangkanya kepada Allah.”
Bukan mau dakwa diri ni tinggi darjat, tapi mau dakwa yg hati yg sering bersangka buruk pada Allah tu amatlah rugi. Kerana Allah, adalah apa yang kita fikirkan tentang Nya, dan yang baik-baik fikiran itu lebih diutama. Selama ni aku selalu menidakkan agama, tapi kali ini dan selepasnya (ku doakan istiqamah) aku mahu yakin atas agama yang aku anuti. If we can’t be perfect, then we can be better. 

Selamanya hidup itu adalah perjuangan.

Mungkin pada 3 tahun yang lalu, aku tidak pernah terfikir akan menjadi seorang geraphik dejainer, dulu sangatlah beriya-iya sebab dapat tawaran kos pertama dalam borang UPU masa aku isi di matrik dulu. The course that I got is forever far away from what I’m doin for living now. Haha. *Clap hand tepuk dahi*. The courses is Environmental Science, I was aiming Public Health, Lecturer, Environmental Consultant back then. Working or researching on any environmental issues.

But… for my suprises and gratefulness to the top, dapat kerja yang diidamkan actually 10 years back then. Bahahahaha. Yeah, I thought that geraphik dejainer is an ohsem job, until now.. its not just ohsem but it is a chance to explore art without limitation, we can explore as far as we want. But tiada juga kerja didunia ni yang tidak ohsem bah kan? As long you get your money the halal way. Penting to earn our money the halal way untuk melapangkan jiwa. :3
Till then, I present to you, the life of what so called dejainer: 


Buat mereka2 yg ingin bergelar designer, pastikan anda kuat..kuat dari segi metal, emosi & tahan marah ;)Rezeki dpt klien yg mcm2 kerenah, ada yg sekali hantar terus proceed, ada yg asik tukar, tukar & tukar…apa pun kalau minat, kita takan putus asa 😉
Posted by Digital painting on Monday, May 18, 2015

Since beautiful is subjective, sometimes its hard to meet the clients expectation, cantik di mata kita, belum tentu cantik di mata yang lain. But in the end, our service belongs to where it shud belong, to meet the clients needs. Hey, we are just helping others who cant do what we can do, and thats good enough. 

Menjadi manusia yang bermanfaat kepada manusia lain itu sudah cukup bagus. 

Segala kebaikan kembali pada Allah, mana yang buruk, masih kembali pada Allah tapi disandarkan pada diri ku sendiri.

Welcome Into Bookish World

  • I need to admit that I found Donatella perspective was way too adventerous compared to Scarlett. 😇 #legendary #stephaniegarber .
.
.
I keep forgetting about whom is whom from Caraval and I feel a little bit lost learning where Dante comes from 😂 Hence I put Caraval on my next list just to recap what actually happen. .
.
.
As the lovey dovey thing I prefer Tella dilemma in choosing love rather than Scar. .
.
.
Q: #teamTella or #teamScar?
  • Akhirnya aku membaca buku ini dipandu emosi diluar kewarasan. 
Rare species yang amat, one of its kind. Never in my life I stumble into this kind of reading. .
.
.
Tak tahu nak nangis atau nak ketawa. 😂
  • All time fave local book. Bits of Heaven by Aishah Madidiy. This is one of a few english novel that I owned, written by a local Malaysian. Hooked me on the very first chapter and the very reason why I decide to write my blog wholly in english. .
.
.
"Akeed's dauntless journey explored every aspect of journalism, philosophy and religion. The book is an interesting read for those who yearn for something with different twist"
.
.
.
I remember that I dont get bored easily on every chapter as it was a very light reading. Some says that Aishah Madidiy could be the next Hlovate (some says laa). 💖
. .
.
Q: Have your read any Aishah Madidiy books yet? What do you think of it? Im kinda sad will I get the copy again as JS already close down. 
For #bookendsmy #merdeka2k18bookchallenge
  • My most anticipated books will/already published on 2018 🎉😎
.
.
.
✔A Court of Frost & Starlight by SJM - following my dearest Rhysand whereabout 😂
✔Legendary by Stephanie Garber - hopefully I could get a glimpse of that mind reading dress on Tella and the mastermind behind the circus (ok I need to read the book back cause my memory begin to fade out) ❌Wildcard by Marie Lu - of course as a gamer in between I must have this book into possesion
❌ A Thousand Perfect Notes by C.G Drews - the debut of the hilarious talented book blogger Paper Fury had comes into pieces? Who did not want to be tame by this dark magic right? .
.
.
I have planned that if I get all these books this year then I can start my book banned scheme successfully, till then I just need to pile up my TBR books a bit high more. .
.
.
What is your most anticipated books this year? .
.
.
Notes : ✔ (got it) | ❌(pending)
  • "Sini kak.." lambainya memanggilku. Aku hanya mampu terdiam kaku. Suasana sangat sunyi ketika itu sehinggakan aku boleh dengar degupan jantungku sendiri. - Syif Tengah Malam
.
.
.
Ajaib sangat aku post benda ni di tgah malam. Tadi bukan main mengigil meskipun dibaca kala pagi. Sorry sgt dgn gambar gaya-gaya kiut tak menunjukkan keseraman langsung. .
.
.
Sumpah seram sbb intimate sangat cerpen-cerpen dalam ni dengan aku, bukan sebab aku kerja kat hospital tapi sebab kawan aku yang kerja di hospital pernah cerita benda yang sama pernah terjadi. Jadi kaitan dia tu mmg sgt berkaitlah. Sebijik sama! .
.
.
Rekomen terhadap pencinta paranormal/benda asing/entiti sebab ada sesuatu tentang penulisan amatur ini yang perlu dijadikan pedoman. .
.
.
4/5🌟
Soalan : Kisah seram bikin ketagih kan? Serupa samyang 😂
  • I've been tagged by @eiyafarihah to do the #bareyourbookshelf tag. So lets go ✌😎 .
.
📚 A BOOK YOU OWN BUT HAVEN'T READ ➡ There is so much but let me feauturing Aku Arkitek Jalanan by Teme Abdullah
.
.
📚A BOOK YOU BOUGHT FOR THE COVER ➡NAMAMU and its white. 😍
.
.
📚A BOOK PUBLISHED THIS YEAR ➡Warcross by Marie Lu
.
.
📚A BOOK FROM AN AUTHOR YOU'VE NEVER READ BEFORE
➡ Truthwitch by Susan Dennard
.
.
📚A BOOK FROM AN AUTHOR YOU LOVE
➡ A Court of Frost & Starlight by SJM
.
.
📚A BOOK AT THE BOTTOM OF YOUR TBR PILE
➡ Sindrom by Tey Marzuki
.
.
📚A BOOK SET SOMEWHERE YOU'VE WANTED TO VISIT
➡ Tokyo as describe in Warcross by Marie Lu 😍 the neon light etc
.
.
Thanks for tagging me and feel free to do this #bareyourbookshelf tag!
.
.
.
Also for #junebookchallenge2k18 by #bookendsmy [11] Your Favourite Film Adaptation.