Tonight!

Salam,

Hello! So malam ni first malam aku kat asrama UMS yg tercinta. Horray for me! Penat juga lah sebab aku baru je habis menyusun barang, pergi beli bantal semua dgn kawan2. Bersyukur sngt dapat penginapan disini coz dapat perabot secondhand. Means, kami generasi kedua yg menggunakan kemudahan ni. Dan aku sort of bangga dgn diri aku kerana kelmarin aku window shopping sorang2. Hehe. Senyum je dengan sesiapa yg aku limpas. Dan aku rasa ada org yg mistaken aku with someone else. No prob itu hal lain. Ngee.
Credit [here]
And then tadi aku borak lah juga dengan classmate aku yg kami ni ada masalah yg sama which is overweight. Kami ikut satu program diet yg dipanggil Diet Atkins. A diet which is created by a Dr name Atkins which minimize the intake of carbohydrates. It work for both of me and my friend on the very first month. But then we are stressed ourselves due to over TAKSUB mau loss weight kunun. Hew hew. 

Our problem kind of: 
1) We expected too much on losing weight. Macam hari ni mula then dalam hati “yeah dalam masa dua minggu aku akan loss banyak KG” NO! That is totally wrong!
2) We don’t have the variety of food chosen because we are too lazy to cook or can’t cook (as u can see I am in hostel now, hehe, alasan tu bha).
3) So much knew our progress and we assumed that they expect us to loss a large amount of weight in jangka masa pendek (no no no, totally no).
4) We are kind of depressed because we can’t eat what are we like to eat. Haha. 

But then, there is so much diet program you can find around the internet, so maybe we just need to move on to another diet program. But most of diet article I saw, I just need to eat healthy, and maybe that is what i’ll be doing during my time of depression (laaahh sangat) sekarang ni. Hua hua.
By the way live must go on!
Today I’m grateful because my cat tidur atas my riba (yg selama ni dia tdak pernah tidur dsana), I have roomates yg buatkan ai tak rasa kesepian sangat nak tidur dalam bilik. Hee. Bersyukur sbb dapat bersua semula dgn kawan-kawan rapat. Bersyukur sebab I have two pillows baru utk tidur malam ni. Hehe. Banyak lagi yg wajib disyukuri namun biarlah beta sambung dalam tidur, kamu bukan juga mau tahu kan kan? Ngehehe. ๐Ÿ˜€
Toddles~
P/S : Tahukah anda dalam processed food : burger, mereka menggunakan lebihan daging yg tidak digunakan dan fixed dgn pink slime (ammonia) utk meningkatkan kadar ketahanan dr bakteria dan e.coli. That is why burger yg ditinggalkan dan tidak dimakan dalam beberapa tahun lamanya keadaan dia masih tidak berubah due to this chemical fixation. Anda sanggup makan lagi burger? :3 Btw, burger yg ai tau dr McD tidak lah sudah menggunakan Pink Slime ni. hee. ๐Ÿ™‚ Sumber ai : The Doctor yg ditayang kan di c728 Astro (kalau tak silap, kalau slah mohon betulkan.) hehe. 

Welcome Into Bookish World

  • I need to admit that I found Donatella perspective was way too adventerous compared to Scarlett. ๐Ÿ˜‡ #legendary #stephaniegarber .
.
.
I keep forgetting about whom is whom from Caraval and I feel a little bit lost learning where Dante comes from ๐Ÿ˜‚ Hence I put Caraval on my next list just to recap what actually happen. .
.
.
As the lovey dovey thing I prefer Tella dilemma in choosing love rather than Scar. .
.
.
Q: #teamTella or #teamScar?
  • Akhirnya aku membaca buku ini dipandu emosi diluar kewarasan. 
Rare species yang amat, one of its kind. Never in my life I stumble into this kind of reading. .
.
.
Tak tahu nak nangis atau nak ketawa. ๐Ÿ˜‚
  • All time fave local book. Bits of Heaven by Aishah Madidiy. This is one of a few english novel that I owned, written by a local Malaysian. Hooked me on the very first chapter and the very reason why I decide to write my blog wholly in english. .
.
.
"Akeed's dauntless journey explored every aspect of journalism, philosophy and religion. The book is an interesting read for those who yearn for something with different twist"
.
.
.
I remember that I dont get bored easily on every chapter as it was a very light reading. Some says that Aishah Madidiy could be the next Hlovate (some says laa). ๐Ÿ’–
. .
.
Q: Have your read any Aishah Madidiy books yet? What do you think of it? Im kinda sad will I get the copy again as JS already close down. 
For #bookendsmy #merdeka2k18bookchallenge
  • My most anticipated books will/already published on 2018 ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜Ž
.
.
.
โœ”A Court of Frost & Starlight by SJM - following my dearest Rhysand whereabout ๐Ÿ˜‚
โœ”Legendary by Stephanie Garber - hopefully I could get a glimpse of that mind reading dress on Tella and the mastermind behind the circus (ok I need to read the book back cause my memory begin to fade out) โŒWildcard by Marie Lu - of course as a gamer in between I must have this book into possesion
โŒ A Thousand Perfect Notes by C.G Drews - the debut of the hilarious talented book blogger Paper Fury had comes into pieces? Who did not want to be tame by this dark magic right? .
.
.
I have planned that if I get all these books this year then I can start my book banned scheme successfully, till then I just need to pile up my TBR books a bit high more. .
.
.
What is your most anticipated books this year? .
.
.
Notes : โœ” (got it) | โŒ(pending)
  • "Sini kak.." lambainya memanggilku. Aku hanya mampu terdiam kaku. Suasana sangat sunyi ketika itu sehinggakan aku boleh dengar degupan jantungku sendiri. - Syif Tengah Malam
.
.
.
Ajaib sangat aku post benda ni di tgah malam. Tadi bukan main mengigil meskipun dibaca kala pagi. Sorry sgt dgn gambar gaya-gaya kiut tak menunjukkan keseraman langsung. .
.
.
Sumpah seram sbb intimate sangat cerpen-cerpen dalam ni dengan aku, bukan sebab aku kerja kat hospital tapi sebab kawan aku yang kerja di hospital pernah cerita benda yang sama pernah terjadi. Jadi kaitan dia tu mmg sgt berkaitlah. Sebijik sama! .
.
.
Rekomen terhadap pencinta paranormal/benda asing/entiti sebab ada sesuatu tentang penulisan amatur ini yang perlu dijadikan pedoman. .
.
.
4/5๐ŸŒŸ
Soalan : Kisah seram bikin ketagih kan? Serupa samyang ๐Ÿ˜‚
  • I've been tagged by @eiyafarihah to do the #bareyourbookshelf tag. So lets go โœŒ๐Ÿ˜Ž .
.
๐Ÿ“š A BOOK YOU OWN BUT HAVEN'T READ โžก There is so much but let me feauturing Aku Arkitek Jalanan by Teme Abdullah
.
.
๐Ÿ“šA BOOK YOU BOUGHT FOR THE COVER โžกNAMAMU and its white. ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ“šA BOOK PUBLISHED THIS YEAR โžกWarcross by Marie Lu
.
.
๐Ÿ“šA BOOK FROM AN AUTHOR YOU'VE NEVER READ BEFORE
โžก Truthwitch by Susan Dennard
.
.
๐Ÿ“šA BOOK FROM AN AUTHOR YOU LOVE
โžก A Court of Frost & Starlight by SJM
.
.
๐Ÿ“šA BOOK AT THE BOTTOM OF YOUR TBR PILE
โžก Sindrom by Tey Marzuki
.
.
๐Ÿ“šA BOOK SET SOMEWHERE YOU'VE WANTED TO VISIT
โžก Tokyo as describe in Warcross by Marie Lu ๐Ÿ˜ the neon light etc
.
.
Thanks for tagging me and feel free to do this #bareyourbookshelf tag!
.
.
.
Also for #junebookchallenge2k18 by #bookendsmy [11] Your Favourite Film Adaptation.