Reply : From Wasaber to Wasaber #2

Salam,

Hello darling-darling sekalian. >.< Yay!. Hari ne menjawab tag dari miss Bibiepal. Hehe, kawan sekepala dari KML lagi. Teda pula kan b gambar kita brsama? Ndak pa lah. Aku amik gambar c Nickhun jadi cover. Haha. Entah mengapa ya asal jak aku tinguk gambar ne aku mesti teringat kau. Berr~ ^^ Kau ada kisah silam sama Nickhun eh?? Hahah. #JK

ex c BB. XP

1-what is the most thing bout  me yg susah kna lupa ni ? ;p
most thing about you that susah nak lupakan? Paling aku ingat, obses kau dngan EPAL. hahaha. Dunt worry, obses aku dgn strawberry, hehe. Hurm. Gaya2 tomboy kau, tapi serba pink. Haha. Itu yg selalu aku ingat. Kau kan atlet, aku suka gaya kau. Cool jer, Pandai buat lawak. Remember kita wat clip sama2 d bilik aku tuh? (port tegar tuh weii!).. Gaya kau ketawa mempengaruhi aku sekali. Aku ketawa bukan sbb lawak yg kau buat, aku ketawa sbb tinguk ketawa kau. Haha. XP. Banyak bah kenangan kita bersama. Rindu aku sama kau B!

2-pakai shawl @ tudung bawal lg senang n ringkas ? he
Kalau aku, shawl, biar pun berkulut-kulut pakai ndak payah mau iron. Kalau aku malas lah. Tapi kalau mau nampak kemas, bawal the best, sebb ndak payah lah balut sana balut sini kan. hehe. Tapi kalau mau nampak bergaya, shawl. Jap, apa kau tanya? Yang ringkas kan? Hehehe. Bawal lah opkos. 

3-if u could wish for 1 thing , what could it be ? 
Hurm, Wish you were here, belanja aku tengok wayang. Hahaha! Bila kita mau reunion ne gink?!

4-bg tips apa lagy yg bole tmbah dkt blog ak spya ak tertarik utk slalu update . he
Kau sudah daftar itu WSB ka? Aku pun jarang sudah update ne, tapi dgn new passion aku about photography. Macam best pulak uplod2 gambar. Haha. (tgh working on it). Kalau aku mau dapat idea selalunya aku akan baca lu blog urang barulah tetiba jak akan dapat idea begitu. Hehehe. 

Welcome Into Bookish World

  • I need to admit that I found Donatella perspective was way too adventerous compared to Scarlett. 😇 #legendary #stephaniegarber .
.
.
I keep forgetting about whom is whom from Caraval and I feel a little bit lost learning where Dante comes from 😂 Hence I put Caraval on my next list just to recap what actually happen. .
.
.
As the lovey dovey thing I prefer Tella dilemma in choosing love rather than Scar. .
.
.
Q: #teamTella or #teamScar?
  • Akhirnya aku membaca buku ini dipandu emosi diluar kewarasan. 
Rare species yang amat, one of its kind. Never in my life I stumble into this kind of reading. .
.
.
Tak tahu nak nangis atau nak ketawa. 😂
  • All time fave local book. Bits of Heaven by Aishah Madidiy. This is one of a few english novel that I owned, written by a local Malaysian. Hooked me on the very first chapter and the very reason why I decide to write my blog wholly in english. .
.
.
"Akeed's dauntless journey explored every aspect of journalism, philosophy and religion. The book is an interesting read for those who yearn for something with different twist"
.
.
.
I remember that I dont get bored easily on every chapter as it was a very light reading. Some says that Aishah Madidiy could be the next Hlovate (some says laa). 💖
. .
.
Q: Have your read any Aishah Madidiy books yet? What do you think of it? Im kinda sad will I get the copy again as JS already close down. 
For #bookendsmy #merdeka2k18bookchallenge
  • My most anticipated books will/already published on 2018 🎉😎
.
.
.
✔A Court of Frost & Starlight by SJM - following my dearest Rhysand whereabout 😂
✔Legendary by Stephanie Garber - hopefully I could get a glimpse of that mind reading dress on Tella and the mastermind behind the circus (ok I need to read the book back cause my memory begin to fade out) ❌Wildcard by Marie Lu - of course as a gamer in between I must have this book into possesion
❌ A Thousand Perfect Notes by C.G Drews - the debut of the hilarious talented book blogger Paper Fury had comes into pieces? Who did not want to be tame by this dark magic right? .
.
.
I have planned that if I get all these books this year then I can start my book banned scheme successfully, till then I just need to pile up my TBR books a bit high more. .
.
.
What is your most anticipated books this year? .
.
.
Notes : ✔ (got it) | ❌(pending)
  • "Sini kak.." lambainya memanggilku. Aku hanya mampu terdiam kaku. Suasana sangat sunyi ketika itu sehinggakan aku boleh dengar degupan jantungku sendiri. - Syif Tengah Malam
.
.
.
Ajaib sangat aku post benda ni di tgah malam. Tadi bukan main mengigil meskipun dibaca kala pagi. Sorry sgt dgn gambar gaya-gaya kiut tak menunjukkan keseraman langsung. .
.
.
Sumpah seram sbb intimate sangat cerpen-cerpen dalam ni dengan aku, bukan sebab aku kerja kat hospital tapi sebab kawan aku yang kerja di hospital pernah cerita benda yang sama pernah terjadi. Jadi kaitan dia tu mmg sgt berkaitlah. Sebijik sama! .
.
.
Rekomen terhadap pencinta paranormal/benda asing/entiti sebab ada sesuatu tentang penulisan amatur ini yang perlu dijadikan pedoman. .
.
.
4/5🌟
Soalan : Kisah seram bikin ketagih kan? Serupa samyang 😂
  • I've been tagged by @eiyafarihah to do the #bareyourbookshelf tag. So lets go ✌😎 .
.
📚 A BOOK YOU OWN BUT HAVEN'T READ ➡ There is so much but let me feauturing Aku Arkitek Jalanan by Teme Abdullah
.
.
📚A BOOK YOU BOUGHT FOR THE COVER ➡NAMAMU and its white. 😍
.
.
📚A BOOK PUBLISHED THIS YEAR ➡Warcross by Marie Lu
.
.
📚A BOOK FROM AN AUTHOR YOU'VE NEVER READ BEFORE
➡ Truthwitch by Susan Dennard
.
.
📚A BOOK FROM AN AUTHOR YOU LOVE
➡ A Court of Frost & Starlight by SJM
.
.
📚A BOOK AT THE BOTTOM OF YOUR TBR PILE
➡ Sindrom by Tey Marzuki
.
.
📚A BOOK SET SOMEWHERE YOU'VE WANTED TO VISIT
➡ Tokyo as describe in Warcross by Marie Lu 😍 the neon light etc
.
.
Thanks for tagging me and feel free to do this #bareyourbookshelf tag!
.
.
.
Also for #junebookchallenge2k18 by #bookendsmy [11] Your Favourite Film Adaptation.