Top Up Movie(s) dan Drama(s) ~

Salam,

Yay! Holiday! Boh padahal baru hari jumaat a.k.a hari ke lima aku bercuti. Ada lebih kurang masa sebulan g menghabiskan masa duduk di rumah. ^^ Tapi aku ada bekalan yang akan aku habiskan masa cuti ne. Of course lah buat marathon menghabiskan movie2 yang ada di dalam komputer dan hardisk aku. But damn my HDD kena jangkit virus. Maka sikit jak lah K-drama yang dapat masuk =_=”. Hal ini kerana (okey skema =.=”), tak sempat minta dngan senior tuh drama korea. Aisy.. Ne lah sebab laptop mama aku lah tuh (salah kan laptop mama buss!!).

Apa pun ini adalah list aku yang aku mok habiskan dalam holiday kali ne. Hoho. Buat tarian ombak~

Drama dalam hardisk. Mak aihh.. sikitnya.. Huhu. 

Dalam komputer. ada beberapa movie yang aku lom abiskan. ngehe.
Di atas tuh senarai jak, kebanyakan udah aku tingok, just mok ulang balik (recall) and menghabiskan dan tengok balik apa yang aku tertinggal. Aku pada dahulunya tidak lah layan sangat sal korea2 ne. Sekali masa dkt KML dahulu kala, yalah teda tb kan, lagi ngam bla hardisk kesayangan aku jadi tempat top up movie and drama oleh kawan-kawan seperjuangan aku. Nah kau, makanya bilik aku jadi panggung wayang trus.. Hoho. Every Friday Night ah.. eisehmen. cam len jak aku dengar. haha. 
Lagi satu pasal wayang dimana c Kwang Soo a.k.a Kwangvatar dalam Running Man ada berlakon dalam Wonderful Radio. Tapi aku cari link download dia belum dijumpain lagi.. Adedeh. Ndak pa nnt aku kerah rakan2 seperjuangan aku. Puhahaha!



Mesti best tuh kan Kwang Soo berlakon. ^^ ~ chuwwaa! Ada aku baca di Soompi.com ari tuh dalam movie ne ada jua penampilan istimewa c Commander Sparta sama Monday Boyfriend dalam Running Man. Hohoo. Wish this movie will be successful, u know what? Banyak aku tengok testimony orang pasal movie ne, mereka watch sebab Kwang Soo. See Kwang Soo kau popular bah.

Commander Sparta – Kim Jong Kook
My Monday Boyfriend/ Peaceful Gary – Kang Gary


Macam mok letak Google Translate jak tau, kot2 lah mereka lawat blog aku. Puhahaha. OVER doe! ^^ XD

Welcome Into Bookish World

  • 5 🌟 review up on the link 👆
.
.
.
I remember how its stabs my heart several times and kept me with a weird feeling lurking in my stomach.
.
.
.
My advice, please do not read this book on the public area as you'll grin like a mad person before u even realize it AND do not read it on the late night, where everyone had fall asleep, the eerie side of this book may freak u out.
.
.
.
Well done @yangszechoo for the writing 😘❤️
  • 📖3✨ Review 📖
I shall say only three words for this book : short, fastfoward and paranormal.
.
.
. 
The story involving two malay detectives pushed into a tangled world of paranormal serial killer, a vampire like. But what matter the most, it has a connection from their ancestor. .
.
. 
There were still much hole on the plot as there were several unanswered questions at the end of the book. Still, the crucial questions had all been covered, so that not gonna be a problem.
.
.
.
Its also have a plot twist which I did not expect nor do I excited about. Its just so-so.
.
.
.
The ending for me does not satisfied as there are so much 'Why this and that?'.
.
.
.
But yeah still a nice fast foward reading, this first published book for RAM Typewriter gotta glued you till the end with the curiousity bait in every pages.
.
.
.
P/s : Are you a fan of RAM? Have you read this book? Or what was your fave RAM' s book?
P/s : Im not really a fan of RAM, but my mom is. Only she always read the first and the last chapter😂
#ramleeawangmurshid #kasyafain
  • Today Gratitude : To all the follower of this IG account. .
.
.
As an introvert, i found its really hard to interact with other human being because of the shyness been accumulated inside me. I have no other words to decribe how meaningful other was to me. The reader, the follower or even the bypasser of this bookstagram pages, i would like to sincerely thank you for doing so. I pray for your everlasting wellness. May the goodness always in your favor ❤️.
.
.
.
Dont let it stop here. Pass your own gratitude to other. Spread the positivity so there is no way for a blues monday.
  • Fix me in this path ya Allah.
.
.
Kau kena faham, untuk berada di jalan yang kau pilih, untuk mengejar impian, tak semua akan faham bagaimana kau menjalankannya.
.
.
Nasihat aku pada diri sendiri, keep moving on and teruskan berdoa in every step we take. Percaya dengan sebulat tekad, bahawa jalan terbaik bukanlah yg pada akhirnya berjaya, tapi pada proses kau mengenal Majikan Kau yang sebenarnya. Indeed He is Capable of Everything.
  • Izinkan aku membaca untuk seribu tahun lama lagi.
.
.
.
Im out of words but soon im gonna post my book haul in my blog. 😁😁
  • What if, you are a ghostwriter. What it felt to write something for someone as themself and they take the credit? .
.
This is indeed a digging the truth in a very deep way kind of writing. .
.
I manage to visit a bookXcess outlet on Fahreinheit (after accidently mistook their warehouse an outlet 😅😅😅). And i'm both excited and amaze on how low all the books prices was. Due to my tight budget Im very glad to have some new books haul to bring back to KK and living with the most relaxing time of my life - reading.