Then i was like “iya ka iya?”


Salam, 


Originally from HERE

Kalau mau wat karangan mereka cakap kena buat intro dulu. Okey intro selesai~ HOME SWEET HOME! Aku dah pulang rumah! Yay!.. Perkara first aku packing tadi adalah semua majalah2 GEMPAK dan UJANG aku [still study week]. Maka nya notes2 kuliah paling last di packing, undu cian.. Aku rasa apa yang aku bawa pulang p rumah sama jak dengan apa yang aku bawa balik pg asrama. Sama jua piak dia. Pulang berat, balik pun berat.. Ciss.. Aku ndak tau apa mok kasih kurang. Peralatan make up lah tuh  yng hambur. =_=” Sepatutnya aku tidak payah pulang rumah bah tyme mood2 study ne. Ntah knapa degil tahap naga sudah aku ne. Mau jua pulang rumah. Maka di rumah sudah aku.. XP

Korang pernah kah berhadapan dengan situasi yang bila kita cakap orang lain susah nak faham? Aku banyak kali. Sebab kawan aku cakap aku bercakap macam aku tengah bertexting. Banyak sangat short form dia. Then i was like  “iya ka iya?”(percubaan untuk tidak berkompromi). Aku bercakap pun sebab mungkin lah kot terlalu biasa dengan budaya texting men texting orang ne. Sebab aku ada kawan~ yang gaya dia text tuh aku suka. Maka aku dengan secara tidak langsungnya terikut (padahal sengaja pg plagiat, kui2) ^^. 

Tapi dalam banyak2 perkataan yang aku guna, yang paling org ndak puas hati, dan carta “perkataan” paling tinggi yang orang tak faham kalau aku sebut ialah ‘siok’. Bukan dengan orang yang aku berconversation jak yang tia faham. Orang yang aku text pun konfom akan tanya balik apa tuh siok?? Ndak faham lah. Ulang please. Ngehe .So kamu rasa siok tuh apa?? >.<

SIOK = SYOK



Menurut pengetahuan aku, masa aku muda2 dulu siok tuh aku pronoun dia “sie-yok”. Sekarang anda faham kan?? Hehe.. Lagi satu, korang tengok tak drama “RUNNING MAN”?? Siok kan! Aku sangat suka. D asrama aku pun, mana bilik yang aku masuk jak mesti tengok running man.. Tyme study week tapi suma homo saphien d UMS demam Running Man~ Adeh.. sampai sebabkan Running Man lah aku ada kenalan baru yang tetiba jadi rapat ne. Kuasa Tuhan juga yang Maha Besar, menyatukan setiap insan tak kira dalam apa jua keadaan kan? ^^




Okey~ itu seja untuk hari ne. And yeah one last tricks..~

If you want your ♥ look bigger in Facebook press CAPS LOCK for < and 3.

Welcome Into Bookish World

  • 5 🌟 review up on the link 👆
.
.
.
I remember how its stabs my heart several times and kept me with a weird feeling lurking in my stomach.
.
.
.
My advice, please do not read this book on the public area as you'll grin like a mad person before u even realize it AND do not read it on the late night, where everyone had fall asleep, the eerie side of this book may freak u out.
.
.
.
Well done @yangszechoo for the writing 😘❤️
  • 📖3✨ Review 📖
I shall say only three words for this book : short, fastfoward and paranormal.
.
.
. 
The story involving two malay detectives pushed into a tangled world of paranormal serial killer, a vampire like. But what matter the most, it has a connection from their ancestor. .
.
. 
There were still much hole on the plot as there were several unanswered questions at the end of the book. Still, the crucial questions had all been covered, so that not gonna be a problem.
.
.
.
Its also have a plot twist which I did not expect nor do I excited about. Its just so-so.
.
.
.
The ending for me does not satisfied as there are so much 'Why this and that?'.
.
.
.
But yeah still a nice fast foward reading, this first published book for RAM Typewriter gotta glued you till the end with the curiousity bait in every pages.
.
.
.
P/s : Are you a fan of RAM? Have you read this book? Or what was your fave RAM' s book?
P/s : Im not really a fan of RAM, but my mom is. Only she always read the first and the last chapter😂
#ramleeawangmurshid #kasyafain
  • Today Gratitude : To all the follower of this IG account. .
.
.
As an introvert, i found its really hard to interact with other human being because of the shyness been accumulated inside me. I have no other words to decribe how meaningful other was to me. The reader, the follower or even the bypasser of this bookstagram pages, i would like to sincerely thank you for doing so. I pray for your everlasting wellness. May the goodness always in your favor ❤️.
.
.
.
Dont let it stop here. Pass your own gratitude to other. Spread the positivity so there is no way for a blues monday.
  • Fix me in this path ya Allah.
.
.
Kau kena faham, untuk berada di jalan yang kau pilih, untuk mengejar impian, tak semua akan faham bagaimana kau menjalankannya.
.
.
Nasihat aku pada diri sendiri, keep moving on and teruskan berdoa in every step we take. Percaya dengan sebulat tekad, bahawa jalan terbaik bukanlah yg pada akhirnya berjaya, tapi pada proses kau mengenal Majikan Kau yang sebenarnya. Indeed He is Capable of Everything.
  • Izinkan aku membaca untuk seribu tahun lama lagi.
.
.
.
Im out of words but soon im gonna post my book haul in my blog. 😁😁
  • What if, you are a ghostwriter. What it felt to write something for someone as themself and they take the credit? .
.
This is indeed a digging the truth in a very deep way kind of writing. .
.
I manage to visit a bookXcess outlet on Fahreinheit (after accidently mistook their warehouse an outlet 😅😅😅). And i'm both excited and amaze on how low all the books prices was. Due to my tight budget Im very glad to have some new books haul to bring back to KK and living with the most relaxing time of my life - reading.