Apabila Boss Besar Melakukan Lawatan Berbalas ke Blog Serba Kekurangan ini

Salam,

Maka beginilah keadaan aku apabila milo ku dicampur nescafe.. Adehh.. mabuk sua minum milo. Maka~ INSOMNIA.. nasib bisuk tiada apa2.. Seh.. Kamu mau tau.. tadi aku exam.. 2 paper.. and aku rasa banyak markah terbang~ adehh.. Biar-biar jan fikir pasal tuh tadi.. Malam ne sebenarnya aku emo sikit. Kalau kamu tanya aku kenapa, sorie aku tak dapat bagi jawapan.. 

Anyway bukan sebab tuh tujuan utama.. Tadi ada taiko tegur blog aku. Mengigil aku gink! Macam hayat aku terkurang 10 tahun ne trus! Sat na, aku tunjukkan bukti dia.
Aku ingatkan apa taiko ne ndak puas hati sama blog aku ne. Rupanya.. tadi masa aku check link yang dia bagi rupa-rupanya Shoutmix mintak bayaran pula kalo sesapa yg nak guna shoutmix dia. Ciss, y alwayz me yng selalu ketinggalan?? Ngee, ne lah urang study hard exam ne kan.. Hard sangat lah kunun. Maka aku pun dengan redhanya menanggalkan shoutmix dari blog aku ne. Maka sekarang aku dah guna Cbox.. yay! ~buat tarian ombak~

Maka sekarang ne beginilah piak dia.. Color dia ndak dapat match (ka aku yang ndak tau cemana mau tukar warna dia? =_=”), nantilah aku mok renovate semula blog aku ne tyme cuti.. Hehe. Anyway thanks to Saveq Smile yang sngat bertimbang rasa, tanpamu bro, aku dan blog ku akan lugai2~. {SINI} direct link yang tuan tanah KR&F bagi kat aku pasal cbox.. for further reading lah.. 

#willbeposingbanyak2next2week.. XP

Welcome Into Bookish World

  • 5 🌟 review up on the link 👆
.
.
.
I remember how its stabs my heart several times and kept me with a weird feeling lurking in my stomach.
.
.
.
My advice, please do not read this book on the public area as you'll grin like a mad person before u even realize it AND do not read it on the late night, where everyone had fall asleep, the eerie side of this book may freak u out.
.
.
.
Well done @yangszechoo for the writing 😘❤️
  • 📖3✨ Review 📖
I shall say only three words for this book : short, fastfoward and paranormal.
.
.
. 
The story involving two malay detectives pushed into a tangled world of paranormal serial killer, a vampire like. But what matter the most, it has a connection from their ancestor. .
.
. 
There were still much hole on the plot as there were several unanswered questions at the end of the book. Still, the crucial questions had all been covered, so that not gonna be a problem.
.
.
.
Its also have a plot twist which I did not expect nor do I excited about. Its just so-so.
.
.
.
The ending for me does not satisfied as there are so much 'Why this and that?'.
.
.
.
But yeah still a nice fast foward reading, this first published book for RAM Typewriter gotta glued you till the end with the curiousity bait in every pages.
.
.
.
P/s : Are you a fan of RAM? Have you read this book? Or what was your fave RAM' s book?
P/s : Im not really a fan of RAM, but my mom is. Only she always read the first and the last chapter😂
#ramleeawangmurshid #kasyafain
  • Today Gratitude : To all the follower of this IG account. .
.
.
As an introvert, i found its really hard to interact with other human being because of the shyness been accumulated inside me. I have no other words to decribe how meaningful other was to me. The reader, the follower or even the bypasser of this bookstagram pages, i would like to sincerely thank you for doing so. I pray for your everlasting wellness. May the goodness always in your favor ❤️.
.
.
.
Dont let it stop here. Pass your own gratitude to other. Spread the positivity so there is no way for a blues monday.
  • Fix me in this path ya Allah.
.
.
Kau kena faham, untuk berada di jalan yang kau pilih, untuk mengejar impian, tak semua akan faham bagaimana kau menjalankannya.
.
.
Nasihat aku pada diri sendiri, keep moving on and teruskan berdoa in every step we take. Percaya dengan sebulat tekad, bahawa jalan terbaik bukanlah yg pada akhirnya berjaya, tapi pada proses kau mengenal Majikan Kau yang sebenarnya. Indeed He is Capable of Everything.
  • Izinkan aku membaca untuk seribu tahun lama lagi.
.
.
.
Im out of words but soon im gonna post my book haul in my blog. 😁😁
  • What if, you are a ghostwriter. What it felt to write something for someone as themself and they take the credit? .
.
This is indeed a digging the truth in a very deep way kind of writing. .
.
I manage to visit a bookXcess outlet on Fahreinheit (after accidently mistook their warehouse an outlet 😅😅😅). And i'm both excited and amaze on how low all the books prices was. Due to my tight budget Im very glad to have some new books haul to bring back to KK and living with the most relaxing time of my life - reading.