What happen at 11?

Salam tengah malam.

Malam ne tengah malam aku nak balas tag urang. Hua3. Mentang2 lah aku tengah men game(tropot), bukan Angry Bird Wokey. Hehe. Ne hah c Miira punya kerja lah ne. Sepa suruh tia balik raya, tengok nadai benda udah yang mo di buat. Takper, Selamat Ari Raya kak! and thanks for tagging me. ๐Ÿ™‚

The Rules and Regulations:
*must post THIS rule.

*must post 11 things about yourself.

*answer 11 questions that the tagger had set for you in their post.

*create 11 questions for those you want to tag.

*tag 11 people.

*let them know they’ve been tagged by you.

*don’t tag you tagger back.

*no stuff in the tagging section about ‘you are tagged because you’re reading this’, you legitimatelly (really trust, with all honest) tag 11 people.

{11 fakta tentang diri beta}

1. Aku tidak lah cantik, ramai girls cakap aku kiut, tetapi teda pulak lelaki suka aku (alamak jujur berabis plak ne. :P)
2. Aku geram tengok orang yang pandai manipulasikan gambar, sebab kalo aku buat, selalu hangkang. ๐Ÿ™
3. Aku anak tunggal tapi aku sentiasa merasai kecukupan.
4. Aku tidak mempunyai suara yang merdu, tapi aku selalu nyanyi. Kadang2 aku rasa bersalah kerana menyebabkan berlakunya pencemaran bunyi. 
5. Aku masih tercari-cari apa sebenarnya bakat semulajadi yang ada dalam diri aku. Pergh..
6. Ada satu habits yang ada dalam diri aku dan akuberusaha untuk menghentikannya.
7. Pagi tadi aku baru beli laptop dan printer baru (yay! thanks mommy n daddy!)
8. Aku suka log in Facebook, dan log out balik sebab boring, tapi log in balik sebab ndak tau apa mau buat. *Aku still waras okey!
9. Masa Miira tag aku tengah men game Adventure Games.
10. Aku suka makan fishball oren! 

{11 soalan dari tuan yang meng tag}
  • What is my favourite colour? >> Purple?
  • Is my hair straight or curly? >> Bercabang, seh, ndak bah, curly curly. ๐Ÿ™‚
  • Where am I from? >> Tawau Mari!
  • What am I? >> Singer! Mau request lagu pleasee… ๐Ÿ˜›
  • Lets see our compatibility, which do you prefer Harry Potter or Twilight? Harry Potter, kita berbeza, seh.
  • Read the novels or watch the adaptation films? Kalo HP aku read novel, kalo Twilight, tgk mubie dia.
  • Fill in the blanks. If you are a ________, you would _______. >> If i am the heroin in a movie, i would like the hero be Yong Hwa.
  • What top 3 countries you would like to go in the future and why? >> Mesir (mau lawat egypt), Korea (pengaruh rakan sebaya), France (mau lawat fountain of love)
  • What is your biggest dream? To build a big library in my own house.
  • “Money can’t buy happiness”, do you agree or disagree? Why? Aku setuju dengan ayat ne : //Who says Money isn’t important? Who says Money can’t buy happiness? Well, when you have money, you can buy cars for your parents, proper house for them to live. But most importantly, you can visit Makkah with them. That will give you infinite + endless happiness. ๐Ÿ˜‰
  • What sort of writings do you prefer to read in my blog ? Actually, aku selalu p blog kau untuk jenguk2 kau jak, ndak terfikir plak aku mau baca post kau. Heheh, just kidding bah unnie. Aku suka baca point of view kau, very firm, walaupun kekadang berat sebelah. hehe.

    {11 Soalan yang kalau kamu tidak buat akan menyesal}

    1. Jenama laptop yang anda gemari? Sila nyatakan sebab ya.
    2. By any chance, do you play Angry Birds? Which bird do you like the most?
    3. I often eat __________ with _________. (Fill in the blank please)
    4. Apa akan jadi kalau anda sebenarnya Lord Voldermort?
    5. Anda ambil calculus? Senang ka susah?
    6. What word come first in your mind when i say ‘bebola beracun!’?
    7. 3 songs that you often play on ur playlist?
    8. Fav local band?
    9. Your fav jokes?
    10. What do u like the most in my blog?

    {11 mereka yang mendapat nama}


    # Sila jangan terkejut/ terkilan kerana anda terpilih. hehe
    # Sesiapa yang udah di tag berkenan 11 things ne oleh urang lain anda bleh lah samada pilih nak jawab tag ne ke, atau urang tuh. 
    # Yang tak nak balas takpe, sila bank in duit rm100 sebagai denda. hehe. (gurau jer)

  • Welcome Into Bookish World

    • I need to admit that I found Donatella perspective was way too adventerous compared to Scarlett. ๐Ÿ˜‡ #legendary #stephaniegarber .
.
.
I keep forgetting about whom is whom from Caraval and I feel a little bit lost learning where Dante comes from ๐Ÿ˜‚ Hence I put Caraval on my next list just to recap what actually happen. .
.
.
As the lovey dovey thing I prefer Tella dilemma in choosing love rather than Scar. .
.
.
Q: #teamTella or #teamScar?
    • Akhirnya aku membaca buku ini dipandu emosi diluar kewarasan. 
Rare species yang amat, one of its kind. Never in my life I stumble into this kind of reading. .
.
.
Tak tahu nak nangis atau nak ketawa. ๐Ÿ˜‚
    • All time fave local book. Bits of Heaven by Aishah Madidiy. This is one of a few english novel that I owned, written by a local Malaysian. Hooked me on the very first chapter and the very reason why I decide to write my blog wholly in english. .
.
.
"Akeed's dauntless journey explored every aspect of journalism, philosophy and religion. The book is an interesting read for those who yearn for something with different twist"
.
.
.
I remember that I dont get bored easily on every chapter as it was a very light reading. Some says that Aishah Madidiy could be the next Hlovate (some says laa). ๐Ÿ’–
. .
.
Q: Have your read any Aishah Madidiy books yet? What do you think of it? Im kinda sad will I get the copy again as JS already close down. 
For #bookendsmy #merdeka2k18bookchallenge
    • My most anticipated books will/already published on 2018 ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜Ž
.
.
.
โœ”A Court of Frost & Starlight by SJM - following my dearest Rhysand whereabout ๐Ÿ˜‚
โœ”Legendary by Stephanie Garber - hopefully I could get a glimpse of that mind reading dress on Tella and the mastermind behind the circus (ok I need to read the book back cause my memory begin to fade out) โŒWildcard by Marie Lu - of course as a gamer in between I must have this book into possesion
โŒ A Thousand Perfect Notes by C.G Drews - the debut of the hilarious talented book blogger Paper Fury had comes into pieces? Who did not want to be tame by this dark magic right? .
.
.
I have planned that if I get all these books this year then I can start my book banned scheme successfully, till then I just need to pile up my TBR books a bit high more. .
.
.
What is your most anticipated books this year? .
.
.
Notes : โœ” (got it) | โŒ(pending)
    • "Sini kak.." lambainya memanggilku. Aku hanya mampu terdiam kaku. Suasana sangat sunyi ketika itu sehinggakan aku boleh dengar degupan jantungku sendiri. - Syif Tengah Malam
.
.
.
Ajaib sangat aku post benda ni di tgah malam. Tadi bukan main mengigil meskipun dibaca kala pagi. Sorry sgt dgn gambar gaya-gaya kiut tak menunjukkan keseraman langsung. .
.
.
Sumpah seram sbb intimate sangat cerpen-cerpen dalam ni dengan aku, bukan sebab aku kerja kat hospital tapi sebab kawan aku yang kerja di hospital pernah cerita benda yang sama pernah terjadi. Jadi kaitan dia tu mmg sgt berkaitlah. Sebijik sama! .
.
.
Rekomen terhadap pencinta paranormal/benda asing/entiti sebab ada sesuatu tentang penulisan amatur ini yang perlu dijadikan pedoman. .
.
.
4/5๐ŸŒŸ
Soalan : Kisah seram bikin ketagih kan? Serupa samyang ๐Ÿ˜‚
    • I've been tagged by @eiyafarihah to do the #bareyourbookshelf tag. So lets go โœŒ๐Ÿ˜Ž .
.
๐Ÿ“š A BOOK YOU OWN BUT HAVEN'T READ โžก There is so much but let me feauturing Aku Arkitek Jalanan by Teme Abdullah
.
.
๐Ÿ“šA BOOK YOU BOUGHT FOR THE COVER โžกNAMAMU and its white. ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ“šA BOOK PUBLISHED THIS YEAR โžกWarcross by Marie Lu
.
.
๐Ÿ“šA BOOK FROM AN AUTHOR YOU'VE NEVER READ BEFORE
โžก Truthwitch by Susan Dennard
.
.
๐Ÿ“šA BOOK FROM AN AUTHOR YOU LOVE
โžก A Court of Frost & Starlight by SJM
.
.
๐Ÿ“šA BOOK AT THE BOTTOM OF YOUR TBR PILE
โžก Sindrom by Tey Marzuki
.
.
๐Ÿ“šA BOOK SET SOMEWHERE YOU'VE WANTED TO VISIT
โžก Tokyo as describe in Warcross by Marie Lu ๐Ÿ˜ the neon light etc
.
.
Thanks for tagging me and feel free to do this #bareyourbookshelf tag!
.
.
.
Also for #junebookchallenge2k18 by #bookendsmy [11] Your Favourite Film Adaptation.