Tutorial Nak Buat Nama Muncul Dekat Taskbar @ Desktop.

Salam, Cahya tulis dalam gelap ~ jam 6.06 pagi, matahari belum sepenuhnya menimbulkan diri. Kamu ada?? *Sengih sat. Hari ne Cahya nak ajar lah cemana nak letak nama kamu d taskbar dan setiap kali korang buka laptop korang sekurang-kurangnya kembang kempis juga hidung ada nama d taskbar, macam laptop ne hak milik kite sepenuhnya, zetttt, padahal duit bapa mama. Haha. Penjahat bah Cahya ne, sorie ah.
Okey, tanpa membazirkan masa lagi. Korang nak Taskbar anda jadi cemgini ke? 
Aish, sila rujuk gambar rajah tersebut, rujuk baik2 tau.
Kalau korang berminat, baru buat, kalo tak nak nanti2 buat pun takpe, kalo tak nak buat pun Cahya tak kisah. Ehehe.
Cara-cara dia.
START > Control Panel > Clock Language and Region > Regional and Language Option > Customize This Format > Pg Tab Time
Cahya punya dah set jadi memang sedia adalah Cahya punya nama, kalo korang baru set, takda apa2 dblkg PM atau AM tuh.
Korang letak nama korang d AM dan PM, kalo tak sama pun tak pa. Dia akan berubah mengikut PM dan AM. 
Okay tuh aje selamat mencuba.
maybe setting nya akan dipengaruhi oleh jenis window, usha2 lah cari ye. ๐Ÿ™‚
sesiapa yang nak tambah, dipersilakan. ๐Ÿ™‚

Welcome Into Bookish World

  • I need to admit that I found Donatella perspective was way too adventerous compared to Scarlett. ๐Ÿ˜‡ #legendary #stephaniegarber .
.
.
I keep forgetting about whom is whom from Caraval and I feel a little bit lost learning where Dante comes from ๐Ÿ˜‚ Hence I put Caraval on my next list just to recap what actually happen. .
.
.
As the lovey dovey thing I prefer Tella dilemma in choosing love rather than Scar. .
.
.
Q: #teamTella or #teamScar?
  • Akhirnya aku membaca buku ini dipandu emosi diluar kewarasan. 
Rare species yang amat, one of its kind. Never in my life I stumble into this kind of reading. .
.
.
Tak tahu nak nangis atau nak ketawa. ๐Ÿ˜‚
  • All time fave local book. Bits of Heaven by Aishah Madidiy. This is one of a few english novel that I owned, written by a local Malaysian. Hooked me on the very first chapter and the very reason why I decide to write my blog wholly in english. .
.
.
"Akeed's dauntless journey explored every aspect of journalism, philosophy and religion. The book is an interesting read for those who yearn for something with different twist"
.
.
.
I remember that I dont get bored easily on every chapter as it was a very light reading. Some says that Aishah Madidiy could be the next Hlovate (some says laa). ๐Ÿ’–
. .
.
Q: Have your read any Aishah Madidiy books yet? What do you think of it? Im kinda sad will I get the copy again as JS already close down. 
For #bookendsmy #merdeka2k18bookchallenge
  • My most anticipated books will/already published on 2018 ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜Ž
.
.
.
โœ”A Court of Frost & Starlight by SJM - following my dearest Rhysand whereabout ๐Ÿ˜‚
โœ”Legendary by Stephanie Garber - hopefully I could get a glimpse of that mind reading dress on Tella and the mastermind behind the circus (ok I need to read the book back cause my memory begin to fade out) โŒWildcard by Marie Lu - of course as a gamer in between I must have this book into possesion
โŒ A Thousand Perfect Notes by C.G Drews - the debut of the hilarious talented book blogger Paper Fury had comes into pieces? Who did not want to be tame by this dark magic right? .
.
.
I have planned that if I get all these books this year then I can start my book banned scheme successfully, till then I just need to pile up my TBR books a bit high more. .
.
.
What is your most anticipated books this year? .
.
.
Notes : โœ” (got it) | โŒ(pending)
  • "Sini kak.." lambainya memanggilku. Aku hanya mampu terdiam kaku. Suasana sangat sunyi ketika itu sehinggakan aku boleh dengar degupan jantungku sendiri. - Syif Tengah Malam
.
.
.
Ajaib sangat aku post benda ni di tgah malam. Tadi bukan main mengigil meskipun dibaca kala pagi. Sorry sgt dgn gambar gaya-gaya kiut tak menunjukkan keseraman langsung. .
.
.
Sumpah seram sbb intimate sangat cerpen-cerpen dalam ni dengan aku, bukan sebab aku kerja kat hospital tapi sebab kawan aku yang kerja di hospital pernah cerita benda yang sama pernah terjadi. Jadi kaitan dia tu mmg sgt berkaitlah. Sebijik sama! .
.
.
Rekomen terhadap pencinta paranormal/benda asing/entiti sebab ada sesuatu tentang penulisan amatur ini yang perlu dijadikan pedoman. .
.
.
4/5๐ŸŒŸ
Soalan : Kisah seram bikin ketagih kan? Serupa samyang ๐Ÿ˜‚
  • I've been tagged by @eiyafarihah to do the #bareyourbookshelf tag. So lets go โœŒ๐Ÿ˜Ž .
.
๐Ÿ“š A BOOK YOU OWN BUT HAVEN'T READ โžก There is so much but let me feauturing Aku Arkitek Jalanan by Teme Abdullah
.
.
๐Ÿ“šA BOOK YOU BOUGHT FOR THE COVER โžกNAMAMU and its white. ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ“šA BOOK PUBLISHED THIS YEAR โžกWarcross by Marie Lu
.
.
๐Ÿ“šA BOOK FROM AN AUTHOR YOU'VE NEVER READ BEFORE
โžก Truthwitch by Susan Dennard
.
.
๐Ÿ“šA BOOK FROM AN AUTHOR YOU LOVE
โžก A Court of Frost & Starlight by SJM
.
.
๐Ÿ“šA BOOK AT THE BOTTOM OF YOUR TBR PILE
โžก Sindrom by Tey Marzuki
.
.
๐Ÿ“šA BOOK SET SOMEWHERE YOU'VE WANTED TO VISIT
โžก Tokyo as describe in Warcross by Marie Lu ๐Ÿ˜ the neon light etc
.
.
Thanks for tagging me and feel free to do this #bareyourbookshelf tag!
.
.
.
Also for #junebookchallenge2k18 by #bookendsmy [11] Your Favourite Film Adaptation.