Pergh. Internet Connection dan Choki2.

Salam,
Jikalau nak dijadikan cerita sepatutnya 30 minit before I terpacat kat depan laptop ne, mengeringkan muka menaip cam zombie. Nantuk2 begitu tetapi disebabkan nak check cara2 nak prbaiki connection putus2 yng my boy antar kat FB, tak juga my tangan menaip kat sini. Haha. salah kan mata Cahya sebab asyik melilau tak tentu fasal, dapat juga lah blog lain terima traffik dari Cahya. Pergh, ada nada bangga. Ampun, bulan Ramadhan tak bleh riak noh. Astaghfirullah.
Huhu, dngan cara2 tuh akhirnya dpt juga lah Cahya buffer satu video Youtube ci AmanWan. Check it out :


Pergh, lawak siot lah tgok. Kelakar tak habis. Haha. Korang test lah tgok. Gracias to saudara Areliff yang introduce vid ne dalam blog beliau. 
Berbalik kepada modem adapter, ne cara yang Cahya guna, almaklum lah Cahya ne bukan org celik IT sangat, main copy jer dari urang lain. But, kekadang tuh, kalo nak hasil lebih puas, kena guna otak. 😛 Yerlah I fikir guna kepala lutut. hak2. Just Kidding. 
Cara-cara nak menyelesaikan masalah internet connection yang balik-balik putus.
1. Buka Start and Search “cmd.exe” and click enter.
2. Bila command box dah buka type ne ipconfig/release, ne kc lepas ip address kita.
3. Pastu type ipconfig/renew, ni renew ip address kita, tggu mpai dia ckp new address, kira2 30 sec bgitu.
4. Type ipconfig/flushdns ne kc bersih cache, kira bersihkan longkang internet lah.
5. Type exit
6. Tutup jap modem, count until 10sec then buka balik. Connect dan layari internet cam besa. but kalau mc tak ok try ipconfig/flushdns once again.
Selamat mencuba. 🙂 Oh ya, btw, cara2 ne hasil nukilan my boy, tak tahu lah dia dpt dr mana, sebab dia ne celik IT. Kalah gua. haha. 

Welcome Into Bookish World

  • 5 🌟 review up on the link 👆
.
.
.
I remember how its stabs my heart several times and kept me with a weird feeling lurking in my stomach.
.
.
.
My advice, please do not read this book on the public area as you'll grin like a mad person before u even realize it AND do not read it on the late night, where everyone had fall asleep, the eerie side of this book may freak u out.
.
.
.
Well done @yangszechoo for the writing 😘❤️
  • 📖3✨ Review 📖
I shall say only three words for this book : short, fastfoward and paranormal.
.
.
. 
The story involving two malay detectives pushed into a tangled world of paranormal serial killer, a vampire like. But what matter the most, it has a connection from their ancestor. .
.
. 
There were still much hole on the plot as there were several unanswered questions at the end of the book. Still, the crucial questions had all been covered, so that not gonna be a problem.
.
.
.
Its also have a plot twist which I did not expect nor do I excited about. Its just so-so.
.
.
.
The ending for me does not satisfied as there are so much 'Why this and that?'.
.
.
.
But yeah still a nice fast foward reading, this first published book for RAM Typewriter gotta glued you till the end with the curiousity bait in every pages.
.
.
.
P/s : Are you a fan of RAM? Have you read this book? Or what was your fave RAM' s book?
P/s : Im not really a fan of RAM, but my mom is. Only she always read the first and the last chapter😂
#ramleeawangmurshid #kasyafain
  • Today Gratitude : To all the follower of this IG account. .
.
.
As an introvert, i found its really hard to interact with other human being because of the shyness been accumulated inside me. I have no other words to decribe how meaningful other was to me. The reader, the follower or even the bypasser of this bookstagram pages, i would like to sincerely thank you for doing so. I pray for your everlasting wellness. May the goodness always in your favor ❤️.
.
.
.
Dont let it stop here. Pass your own gratitude to other. Spread the positivity so there is no way for a blues monday.
  • Fix me in this path ya Allah.
.
.
Kau kena faham, untuk berada di jalan yang kau pilih, untuk mengejar impian, tak semua akan faham bagaimana kau menjalankannya.
.
.
Nasihat aku pada diri sendiri, keep moving on and teruskan berdoa in every step we take. Percaya dengan sebulat tekad, bahawa jalan terbaik bukanlah yg pada akhirnya berjaya, tapi pada proses kau mengenal Majikan Kau yang sebenarnya. Indeed He is Capable of Everything.
  • Izinkan aku membaca untuk seribu tahun lama lagi.
.
.
.
Im out of words but soon im gonna post my book haul in my blog. 😁😁
  • What if, you are a ghostwriter. What it felt to write something for someone as themself and they take the credit? .
.
This is indeed a digging the truth in a very deep way kind of writing. .
.
I manage to visit a bookXcess outlet on Fahreinheit (after accidently mistook their warehouse an outlet 😅😅😅). And i'm both excited and amaze on how low all the books prices was. Due to my tight budget Im very glad to have some new books haul to bring back to KK and living with the most relaxing time of my life - reading.