Situasi oh situasi

Salam, berikut merupakan satu situasi :

Gambar tiada kena mengena dengan entri ne. 😛
Di satu kedai makan yang orangnya sederhana banyak, dua orang sahabat sedang merata makanan. Cahya labelkan c A dan c B. Sedang siok makan. Then tetiba ada orang len c C datang ke meja makan mereka berdua.

C : Awak ne c A kan? Blogger terkenal tuh? Eh B pun ada? Waah. Tak sangka jumpa.
A : Eh, awak ne si C kan pemilik [Blog C…]? Eh B, korang pernah jumpa ke? (sambil pandang C dan B)
B : Aah, dia tutor saya masa kat pusat memandu hari tuh. *Tersengih.

* * * * *
Beginilah kehidupan. Sentiasa buat pusingan. Biarpun kita bermusuh, cakap pakat jer tak mo jumpa hingga k akhir hayat. Satu hari terjumpa juga. Lagi-lagi kalau contohlah kita break dgn c Mamat, then lepas tuh tak nak jumpa. Last2 jumpa dia, kawen ngan adik beradik sendiri. Tak ke sandi kes macam tuh? Tulah kat dunia ne, tak payah lah kita bermusuh. Tak payah buat musuh pun. Dunia bukannya besar nak sembunyi semua orang. Sedangkan pasangan cinta pertama yang berpisah pun akan bertemu semula (kes terlampau banyak tengok movie. LOL) 
Jada mesejnya di sini. Hidup itu pusingan, jodoh berterbangan. Kalau umur dipanjangkan, pertemuan InsyaAllah ditakdirkan. 😛 Ingat. Jodoh dan Pertemuan di tangan Tuhan. Perpisahan? semuanya kerana Allah. Sebab, setiap dahan yang patah pasti akan tumbuh semula, dan setiap mereka yang pergi, perginya pasti berganti. XD

Welcome Into Bookish World

  • 5 🌟 review up on the link 👆
.
.
.
I remember how its stabs my heart several times and kept me with a weird feeling lurking in my stomach.
.
.
.
My advice, please do not read this book on the public area as you'll grin like a mad person before u even realize it AND do not read it on the late night, where everyone had fall asleep, the eerie side of this book may freak u out.
.
.
.
Well done @yangszechoo for the writing 😘❤️
  • 📖3✨ Review 📖
I shall say only three words for this book : short, fastfoward and paranormal.
.
.
. 
The story involving two malay detectives pushed into a tangled world of paranormal serial killer, a vampire like. But what matter the most, it has a connection from their ancestor. .
.
. 
There were still much hole on the plot as there were several unanswered questions at the end of the book. Still, the crucial questions had all been covered, so that not gonna be a problem.
.
.
.
Its also have a plot twist which I did not expect nor do I excited about. Its just so-so.
.
.
.
The ending for me does not satisfied as there are so much 'Why this and that?'.
.
.
.
But yeah still a nice fast foward reading, this first published book for RAM Typewriter gotta glued you till the end with the curiousity bait in every pages.
.
.
.
P/s : Are you a fan of RAM? Have you read this book? Or what was your fave RAM' s book?
P/s : Im not really a fan of RAM, but my mom is. Only she always read the first and the last chapter😂
#ramleeawangmurshid #kasyafain
  • Today Gratitude : To all the follower of this IG account. .
.
.
As an introvert, i found its really hard to interact with other human being because of the shyness been accumulated inside me. I have no other words to decribe how meaningful other was to me. The reader, the follower or even the bypasser of this bookstagram pages, i would like to sincerely thank you for doing so. I pray for your everlasting wellness. May the goodness always in your favor ❤️.
.
.
.
Dont let it stop here. Pass your own gratitude to other. Spread the positivity so there is no way for a blues monday.
  • Fix me in this path ya Allah.
.
.
Kau kena faham, untuk berada di jalan yang kau pilih, untuk mengejar impian, tak semua akan faham bagaimana kau menjalankannya.
.
.
Nasihat aku pada diri sendiri, keep moving on and teruskan berdoa in every step we take. Percaya dengan sebulat tekad, bahawa jalan terbaik bukanlah yg pada akhirnya berjaya, tapi pada proses kau mengenal Majikan Kau yang sebenarnya. Indeed He is Capable of Everything.
  • Izinkan aku membaca untuk seribu tahun lama lagi.
.
.
.
Im out of words but soon im gonna post my book haul in my blog. 😁😁
  • What if, you are a ghostwriter. What it felt to write something for someone as themself and they take the credit? .
.
This is indeed a digging the truth in a very deep way kind of writing. .
.
I manage to visit a bookXcess outlet on Fahreinheit (after accidently mistook their warehouse an outlet 😅😅😅). And i'm both excited and amaze on how low all the books prices was. Due to my tight budget Im very glad to have some new books haul to bring back to KK and living with the most relaxing time of my life - reading.