Seketika yang dirindui. XD



Seketika
bait madahku
dialir sungai, syahdu dan mula berlagu.

Seketika 
benakku, turut berdetak
seirama degupan jantungku
dialir sungai,
rinduku disapa,
memungut rasa,
memunggah makna.

Seketika,
aku lakarkan sendalu angin,
bertiang awan, dipagari tumbuhan.

Seketika, 
aku nampak sungai yang mengalir
barulah ku melihat adanya dunia.


Seketika yang rindunya disapa.




Nicole – The doodle job (although it may not look like one, said the owner. XD)




Salam, ingat pula ketika dibangku sekolah menengah, sajak merupakan puisi yang paling Cahya minati, not forget to mention cerpen. Dan cerpen pendek. LOL. Habis jak prep malam(tinggal asrama doe), bawa pulang kamus dewan kelas, dalam bilik sebelum tidur, belek2, sampai ada rumate tegur, Cahya baca kamus macam baca novel cinta pulak dah, khusyuk pulak tu. Well, masa tuh, entah kenapa memang sangat suka baca kamus, banyak perkataan best, macam kamus tuh jadi bacaan ringan da. Bayangkan, “buku tebal : bacaan ringan”. Okey abaikan kalau tak lucu. LOL.

Kat library pulak, tiap2 prep petang bleh belajar d library kan, best, sunyi dan taklah bising sangat, senang nak belajar, senang juga nak terlelap. Kui3. Masa prep petang ada sejam setengah masa. Setengah jam belajar, sejam yang selebihnya baca buku kat library, menimbah ilmu lah katakan. Tapi bagi Cahya,  mesti amik buku pasal sajak, puisi sanskrit? Rembat je, dah masa tuh kemaruk nak baca sajak. 

Rindu pula masa-masa idea terjana, bila rasa membara, mulalah pena berbicara. Setiap patah perkataan bermakna, satu yang tak kena, sangatlah tak indah. XD. 

InsyaAllah Cahya akan teruskan juga, tapi setelah lama meninggalkan arena sajak (setahun 6 bulan, lama ke tuh?). Sekarang macam susah sudah nak kembali ke dunia fantasi, asyik realiti je yang memanggil. LOL. Eh korang, trima kasih baca. XD.

Tujuan penyair bukan hanya menyatakan bulan seperti wajah gadis,namun turut menyampaikan bersama kenangan yang manis.
~Melalui pembacaan yg hilang sumbernya~










Welcome Into Bookish World

  • 5 🌟 review up on the link 👆
.
.
.
I remember how its stabs my heart several times and kept me with a weird feeling lurking in my stomach.
.
.
.
My advice, please do not read this book on the public area as you'll grin like a mad person before u even realize it AND do not read it on the late night, where everyone had fall asleep, the eerie side of this book may freak u out.
.
.
.
Well done @yangszechoo for the writing 😘❤️
  • 📖3✨ Review 📖
I shall say only three words for this book : short, fastfoward and paranormal.
.
.
. 
The story involving two malay detectives pushed into a tangled world of paranormal serial killer, a vampire like. But what matter the most, it has a connection from their ancestor. .
.
. 
There were still much hole on the plot as there were several unanswered questions at the end of the book. Still, the crucial questions had all been covered, so that not gonna be a problem.
.
.
.
Its also have a plot twist which I did not expect nor do I excited about. Its just so-so.
.
.
.
The ending for me does not satisfied as there are so much 'Why this and that?'.
.
.
.
But yeah still a nice fast foward reading, this first published book for RAM Typewriter gotta glued you till the end with the curiousity bait in every pages.
.
.
.
P/s : Are you a fan of RAM? Have you read this book? Or what was your fave RAM' s book?
P/s : Im not really a fan of RAM, but my mom is. Only she always read the first and the last chapter😂
#ramleeawangmurshid #kasyafain
  • Today Gratitude : To all the follower of this IG account. .
.
.
As an introvert, i found its really hard to interact with other human being because of the shyness been accumulated inside me. I have no other words to decribe how meaningful other was to me. The reader, the follower or even the bypasser of this bookstagram pages, i would like to sincerely thank you for doing so. I pray for your everlasting wellness. May the goodness always in your favor ❤️.
.
.
.
Dont let it stop here. Pass your own gratitude to other. Spread the positivity so there is no way for a blues monday.
  • Fix me in this path ya Allah.
.
.
Kau kena faham, untuk berada di jalan yang kau pilih, untuk mengejar impian, tak semua akan faham bagaimana kau menjalankannya.
.
.
Nasihat aku pada diri sendiri, keep moving on and teruskan berdoa in every step we take. Percaya dengan sebulat tekad, bahawa jalan terbaik bukanlah yg pada akhirnya berjaya, tapi pada proses kau mengenal Majikan Kau yang sebenarnya. Indeed He is Capable of Everything.
  • Izinkan aku membaca untuk seribu tahun lama lagi.
.
.
.
Im out of words but soon im gonna post my book haul in my blog. 😁😁
  • What if, you are a ghostwriter. What it felt to write something for someone as themself and they take the credit? .
.
This is indeed a digging the truth in a very deep way kind of writing. .
.
I manage to visit a bookXcess outlet on Fahreinheit (after accidently mistook their warehouse an outlet 😅😅😅). And i'm both excited and amaze on how low all the books prices was. Due to my tight budget Im very glad to have some new books haul to bring back to KK and living with the most relaxing time of my life - reading.