Day 5 | 10 wishes

Salam uwek, uwek.

Menangis

Aku telah ditinggalkan oleh Miiraa, Gary ngan Awangku. Masing2 udah wat challenge day seventh atau eight sudah. sedey gue ditinggalkan, bukan salah gue, salah kan bekalan letrik yg putus2. Huhu. Tapi bak kata Katty Perry, the show must go on, erk dia ke yg kata begitu? Hehehe. Sorrylah Cahya busy, tak dapat google sapa punya quote plak tuh. Lagi satu, since bile plak Cahya berlumba-lumba ngan dorang ne? Haha. Semuanya terjawab bila korang tgk benda ne :

Kalo korang pg blog dorang, sudah hari ke 7 ngan ke 8 dah. Cahya ne baru nak masuk hari ke 5. Haha, nak wat camner. Senang crita, Cahya men copy dorang punya artikel jak lah. haha. Eh tak maulah dorang kalo marah bikin takut, silap-silap rumah Cahya yang terbakar, kui3. jangan marah yer korang, pinjam nama sat, siap bg backlink lag tuh. 
My 10 Wishes (bukan suma datang dari hati)
# Ipad2….free, zaman sekarang sepa yg tak mau ipad kan?
# Nak library dalam rumah sendiri kelak bila besar nanti
# Nak jadi pelukis komik, syok bha dapat hiburkan diri dan juga pembaca
# Teringin nak jadi penulis. Penulis crita seram bleh? Hehe
Hua3, nantilah Cahya bg crita seram, tapi crita Cahya buat lebih kpd brutal. hua3
# Nak menunaikan Mekah, buat Cahya ngan family Cahya InsyaAllah
# Muahaha, nak jadi suara latar utk kartun2 tempatan kalo ada peluang.
# Nak main piano, impian sejak azali, tapi tak pernah tertunai. *sigh
# Mestilah nak jadi menantu yang baik. hahaha ~ ups terlebih plak
# Nak jadi gudang penerbit buku atau buka kedai buku, InsyaAllah, supaya suma org dpt ilmu. yeay
# Nak jadi orang yang disedari kewujuduannya ~ feeling lah plak.
Thats al, cya later. 🙂

Welcome Into Bookish World

  • 5 🌟 review up on the link 👆
.
.
.
I remember how its stabs my heart several times and kept me with a weird feeling lurking in my stomach.
.
.
.
My advice, please do not read this book on the public area as you'll grin like a mad person before u even realize it AND do not read it on the late night, where everyone had fall asleep, the eerie side of this book may freak u out.
.
.
.
Well done @yangszechoo for the writing 😘❤️
  • 📖3✨ Review 📖
I shall say only three words for this book : short, fastfoward and paranormal.
.
.
. 
The story involving two malay detectives pushed into a tangled world of paranormal serial killer, a vampire like. But what matter the most, it has a connection from their ancestor. .
.
. 
There were still much hole on the plot as there were several unanswered questions at the end of the book. Still, the crucial questions had all been covered, so that not gonna be a problem.
.
.
.
Its also have a plot twist which I did not expect nor do I excited about. Its just so-so.
.
.
.
The ending for me does not satisfied as there are so much 'Why this and that?'.
.
.
.
But yeah still a nice fast foward reading, this first published book for RAM Typewriter gotta glued you till the end with the curiousity bait in every pages.
.
.
.
P/s : Are you a fan of RAM? Have you read this book? Or what was your fave RAM' s book?
P/s : Im not really a fan of RAM, but my mom is. Only she always read the first and the last chapter😂
#ramleeawangmurshid #kasyafain
  • Today Gratitude : To all the follower of this IG account. .
.
.
As an introvert, i found its really hard to interact with other human being because of the shyness been accumulated inside me. I have no other words to decribe how meaningful other was to me. The reader, the follower or even the bypasser of this bookstagram pages, i would like to sincerely thank you for doing so. I pray for your everlasting wellness. May the goodness always in your favor ❤️.
.
.
.
Dont let it stop here. Pass your own gratitude to other. Spread the positivity so there is no way for a blues monday.
  • Fix me in this path ya Allah.
.
.
Kau kena faham, untuk berada di jalan yang kau pilih, untuk mengejar impian, tak semua akan faham bagaimana kau menjalankannya.
.
.
Nasihat aku pada diri sendiri, keep moving on and teruskan berdoa in every step we take. Percaya dengan sebulat tekad, bahawa jalan terbaik bukanlah yg pada akhirnya berjaya, tapi pada proses kau mengenal Majikan Kau yang sebenarnya. Indeed He is Capable of Everything.
  • Izinkan aku membaca untuk seribu tahun lama lagi.
.
.
.
Im out of words but soon im gonna post my book haul in my blog. 😁😁
  • What if, you are a ghostwriter. What it felt to write something for someone as themself and they take the credit? .
.
This is indeed a digging the truth in a very deep way kind of writing. .
.
I manage to visit a bookXcess outlet on Fahreinheit (after accidently mistook their warehouse an outlet 😅😅😅). And i'm both excited and amaze on how low all the books prices was. Due to my tight budget Im very glad to have some new books haul to bring back to KK and living with the most relaxing time of my life - reading.