“The man who decided to change at the 12th hour dies on 11th”

Salam.

8.00 a.m

Enset bergetar kat atas meja dengan getaran hebat, tak pasti berapa lama dah bergegar, yang penting boleh buat orang tidur terjaga. Cahya yang masih diulit mimpi indah di atas sofa bersebelahan bangun terkejut beruk lantas mencapai Sony Ericsson Hazel dalam genggaman. Tido kat atas sofa bajet tak mahu terlajak lama tidur lepas sembahyang subuh lah selalunya. Tapi apakn daya sampai sekarang Cahya tak terasa perbezaan sama ada tidur dalam bilik ataupun terlentang atas sofa.

Abah : Uiiiiiiih (lebih panjang dari ne kot), bangunlah!
Cahya : Ermm, sejuk bah. (mengeliat gaya senam aerobik ler)

Free2 kena cuci telinga oleh abah, pergh, trus minta maaf. Hari Bapa kan tak lama lagi. Kenalah baik2.

Okey habis dah intro. Hee. Tadi abah Cahya suruh antar nombor kad pengenalan and also Cahya punya no. surat beranak. Kenapa? Soalan tuh masih berlegar sampai sekarang. Nak di tanya tak sampai hati, eiseh. Beberapa hari ne cuaca setiap pagi sejuk berabis pulak kan. Anginnya kencang, Cahya yang tinggal kat tingkat paling atas flat ne lagilah menggerunkan. Ada kang rasa getaran juga flat bergoyang-goyang. Sebelum tuh Cahya nak minta maaf lah kat mika2 suma, kot2 flat ne tumbang ke tetiba. Ya lah ajal dan mati kat tangan Tuhan, tak bleh lambat pun walau sesaat. 
“The man who decided to change at the 12th hour dies on 11th”

11th Hour from Farooq Ali Khan on Vimeo.

Petikan 100% dari novel Hlovate. Cahya still masih membaca, hari ne bajet boleh habis kot. Lepas tuh free! Kononlah. Next entri kita borak pasal novel Hlovate plak ye. Ne video yang ada dalam novel latest dia Contengan Jalanan. Sepa yang tahu buku tuh mesti mendambakan video ne, tak sangka pula memang betul2 wujud pula video ne. Alhamdulillah, bila baca buku Hlovate, terasa dada lebih berisi. Lagi satu, tak baik sebenarnya tidur selepas subuh, orang kata tak masuk rezeki, makanya jangan tidur selepas subuh. Tuhan, tolong aku!

Welcome Into Bookish World

  • 5 🌟 review up on the link 👆
.
.
.
I remember how its stabs my heart several times and kept me with a weird feeling lurking in my stomach.
.
.
.
My advice, please do not read this book on the public area as you'll grin like a mad person before u even realize it AND do not read it on the late night, where everyone had fall asleep, the eerie side of this book may freak u out.
.
.
.
Well done @yangszechoo for the writing 😘❤️
  • 📖3✨ Review 📖
I shall say only three words for this book : short, fastfoward and paranormal.
.
.
. 
The story involving two malay detectives pushed into a tangled world of paranormal serial killer, a vampire like. But what matter the most, it has a connection from their ancestor. .
.
. 
There were still much hole on the plot as there were several unanswered questions at the end of the book. Still, the crucial questions had all been covered, so that not gonna be a problem.
.
.
.
Its also have a plot twist which I did not expect nor do I excited about. Its just so-so.
.
.
.
The ending for me does not satisfied as there are so much 'Why this and that?'.
.
.
.
But yeah still a nice fast foward reading, this first published book for RAM Typewriter gotta glued you till the end with the curiousity bait in every pages.
.
.
.
P/s : Are you a fan of RAM? Have you read this book? Or what was your fave RAM' s book?
P/s : Im not really a fan of RAM, but my mom is. Only she always read the first and the last chapter😂
#ramleeawangmurshid #kasyafain
  • Today Gratitude : To all the follower of this IG account. .
.
.
As an introvert, i found its really hard to interact with other human being because of the shyness been accumulated inside me. I have no other words to decribe how meaningful other was to me. The reader, the follower or even the bypasser of this bookstagram pages, i would like to sincerely thank you for doing so. I pray for your everlasting wellness. May the goodness always in your favor ❤️.
.
.
.
Dont let it stop here. Pass your own gratitude to other. Spread the positivity so there is no way for a blues monday.
  • Fix me in this path ya Allah.
.
.
Kau kena faham, untuk berada di jalan yang kau pilih, untuk mengejar impian, tak semua akan faham bagaimana kau menjalankannya.
.
.
Nasihat aku pada diri sendiri, keep moving on and teruskan berdoa in every step we take. Percaya dengan sebulat tekad, bahawa jalan terbaik bukanlah yg pada akhirnya berjaya, tapi pada proses kau mengenal Majikan Kau yang sebenarnya. Indeed He is Capable of Everything.
  • Izinkan aku membaca untuk seribu tahun lama lagi.
.
.
.
Im out of words but soon im gonna post my book haul in my blog. 😁😁
  • What if, you are a ghostwriter. What it felt to write something for someone as themself and they take the credit? .
.
This is indeed a digging the truth in a very deep way kind of writing. .
.
I manage to visit a bookXcess outlet on Fahreinheit (after accidently mistook their warehouse an outlet 😅😅😅). And i'm both excited and amaze on how low all the books prices was. Due to my tight budget Im very glad to have some new books haul to bring back to KK and living with the most relaxing time of my life - reading.