Please Mr Postman.

Salam.

That super complicated day.

Okey, ayat random. BTW, sekarang me semangat mendengar lagu oldies Carpenter. Since the last day me nyanyi di kbox lagu Close to you~Carpenter (Tolong jangan percaya). Minat lagu tu pun because first dengar dalam mobie So Close (2002). Scene c Qi Shu p bunuh urang dalam pejabat tuh. Sebenarnya, me tak pernah pun menghabiskan crita ne keseluruhan dia. Banyak sangat halangan (padahal seringkali ter modop time tgk mubie) dia ne. Trolololol. Ma bad ~ =_=”.


Sekarang time cuti ne. Hari-hari aku akan bermula dari pukul 12 tengahari. Ketiduran waktu pagi. Berjaga waktu malam. Kadang2 sampai sahur. Okey, sila maafkan perangai tidak senonoh anak dara ini. 😛 And then I realized, woke up late on the afternoon will bring me nowhere. Well, i’m not in the mood to freelance working or anything. Dengan naturalnya, rasa tidak berpuas hati kerna bangun lambat tuh ada. So y don’t wake up early kan? Hhaahaha.. payah mau fikir. Saja jak cakap aku ndak puas hati sebab tiap hari bangun lambat. 

Aku rasa macam nak buat satu blog lagi. (mintak puji) sebab aku tak berapa puas hati dengan blog ini. Bahaha. Yeah.. saya memang suka kerja2 membaik pulih blog sendiri. Cuba benda baru. 😀 thats mean aku kena berada lebih lama depan laptop lah kan? yaiee. patah pinggang~ sudah lah on9 malar guna brudband. Streamyx masalah, bikin sakit hati ada juga, bayar tapi perkhidmatan tak bagus~ nanti me kol lah tuh kakak streamyx. 

Okey, thats for now. Nothing much to do here. Caio~! 😀