Apabila Boss Besar Melakukan Lawatan Berbalas ke Blog Serba Kekurangan ini

Salam,

Maka beginilah keadaan aku apabila milo ku dicampur nescafe.. Adehh.. mabuk sua minum milo. Maka~ INSOMNIA.. nasib bisuk tiada apa2.. Seh.. Kamu mau tau.. tadi aku exam.. 2 paper.. and aku rasa banyak markah terbang~ adehh.. Biar-biar jan fikir pasal tuh tadi.. Malam ne sebenarnya aku emo sikit. Kalau kamu tanya aku kenapa, sorie aku tak dapat bagi jawapan.. 

Anyway bukan sebab tuh tujuan utama.. Tadi ada taiko tegur blog aku. Mengigil aku gink! Macam hayat aku terkurang 10 tahun ne trus! Sat na, aku tunjukkan bukti dia.
Aku ingatkan apa taiko ne ndak puas hati sama blog aku ne. Rupanya.. tadi masa aku check link yang dia bagi rupa-rupanya Shoutmix mintak bayaran pula kalo sesapa yg nak guna shoutmix dia. Ciss, y alwayz me yng selalu ketinggalan?? Ngee, ne lah urang study hard exam ne kan.. Hard sangat lah kunun. Maka aku pun dengan redhanya menanggalkan shoutmix dari blog aku ne. Maka sekarang aku dah guna Cbox.. yay! ~buat tarian ombak~

Maka sekarang ne beginilah piak dia.. Color dia ndak dapat match (ka aku yang ndak tau cemana mau tukar warna dia? =_=”), nantilah aku mok renovate semula blog aku ne tyme cuti.. Hehe. Anyway thanks to Saveq Smile yang sngat bertimbang rasa, tanpamu bro, aku dan blog ku akan lugai2~. {SINI} direct link yang tuan tanah KR&F bagi kat aku pasal cbox.. for further reading lah.. 

#willbeposingbanyak2next2week.. XP

Welcome Into Bookish World

  • Today Gratitude : To all the follower of this IG account. .
.
.
As an introvert, i found its really hard to interact with other human being because of the shyness been accumulated inside me. I have no other words to decribe how meaningful other was to me. The reader, the follower or even the bypasser of this bookstagram pages, i would like to sincerely thank you for doing so. I pray for your everlasting wellness. May the goodness always in your favor ❤️.
.
.
.
Dont let it stop here. Pass your own gratitude to other. Spread the positivity so there is no way for a blues monday.
  • Fix me in this path ya Allah.
.
.
Kau kena faham, untuk berada di jalan yang kau pilih, untuk mengejar impian, tak semua akan faham bagaimana kau menjalankannya.
.
.
Nasihat aku pada diri sendiri, keep moving on and teruskan berdoa in every step we take. Percaya dengan sebulat tekad, bahawa jalan terbaik bukanlah yg pada akhirnya berjaya, tapi pada proses kau mengenal Majikan Kau yang sebenarnya. Indeed He is Capable of Everything.
  • Izinkan aku membaca untuk seribu tahun lama lagi.
.
.
.
Im out of words but soon im gonna post my book haul in my blog. 😁😁
  • What if, you are a ghostwriter. What it felt to write something for someone as themself and they take the credit? .
.
This is indeed a digging the truth in a very deep way kind of writing. .
.
I manage to visit a bookXcess outlet on Fahreinheit (after accidently mistook their warehouse an outlet 😅😅😅). And i'm both excited and amaze on how low all the books prices was. Due to my tight budget Im very glad to have some new books haul to bring back to KK and living with the most relaxing time of my life - reading.
  • Once I've been told about how reading can makes us learn new things, so that we can learn more words, so then we can express what we feel in the form of writing. .
.
.
Reading and writing both have been my theraphy, I thought that it can save me from the pressure and exhausting feeling from what I do everyday.
.
.
.
It do sometimes. .
.
#bookblogger
  • I need to admit that I found Donatella perspective was way too adventerous compared to Scarlett. 😇 #legendary #stephaniegarber .
.
.
I keep forgetting about whom is whom from Caraval and I feel a little bit lost learning where Dante comes from 😂 Hence I put Caraval on my next list just to recap what actually happen. .
.
.
As the lovey dovey thing I prefer Tella dilemma in choosing love rather than Scar. .
.
.
Q: #teamTella or #teamScar?