What happen at 11?

Salam tengah malam.

Malam ne tengah malam aku nak balas tag urang. Hua3. Mentang2 lah aku tengah men game(tropot), bukan Angry Bird Wokey. Hehe. Ne hah c Miira punya kerja lah ne. Sepa suruh tia balik raya, tengok nadai benda udah yang mo di buat. Takper, Selamat Ari Raya kak! and thanks for tagging me. 🙂

The Rules and Regulations:
*must post THIS rule.

*must post 11 things about yourself.

*answer 11 questions that the tagger had set for you in their post.

*create 11 questions for those you want to tag.

*tag 11 people.

*let them know they’ve been tagged by you.

*don’t tag you tagger back.

*no stuff in the tagging section about ‘you are tagged because you’re reading this’, you legitimatelly (really trust, with all honest) tag 11 people.

{11 fakta tentang diri beta}

1. Aku tidak lah cantik, ramai girls cakap aku kiut, tetapi teda pulak lelaki suka aku (alamak jujur berabis plak ne. :P)
2. Aku geram tengok orang yang pandai manipulasikan gambar, sebab kalo aku buat, selalu hangkang. 🙁
3. Aku anak tunggal tapi aku sentiasa merasai kecukupan.
4. Aku tidak mempunyai suara yang merdu, tapi aku selalu nyanyi. Kadang2 aku rasa bersalah kerana menyebabkan berlakunya pencemaran bunyi. 
5. Aku masih tercari-cari apa sebenarnya bakat semulajadi yang ada dalam diri aku. Pergh..
6. Ada satu habits yang ada dalam diri aku dan akuberusaha untuk menghentikannya.
7. Pagi tadi aku baru beli laptop dan printer baru (yay! thanks mommy n daddy!)
8. Aku suka log in Facebook, dan log out balik sebab boring, tapi log in balik sebab ndak tau apa mau buat. *Aku still waras okey!
9. Masa Miira tag aku tengah men game Adventure Games.
10. Aku suka makan fishball oren! 

{11 soalan dari tuan yang meng tag}
  • What is my favourite colour? >> Purple?
  • Is my hair straight or curly? >> Bercabang, seh, ndak bah, curly curly. 🙂
  • Where am I from? >> Tawau Mari!
  • What am I? >> Singer! Mau request lagu pleasee… 😛
  • Lets see our compatibility, which do you prefer Harry Potter or Twilight? Harry Potter, kita berbeza, seh.
  • Read the novels or watch the adaptation films? Kalo HP aku read novel, kalo Twilight, tgk mubie dia.
  • Fill in the blanks. If you are a ________, you would _______. >> If i am the heroin in a movie, i would like the hero be Yong Hwa.
  • What top 3 countries you would like to go in the future and why? >> Mesir (mau lawat egypt), Korea (pengaruh rakan sebaya), France (mau lawat fountain of love)
  • What is your biggest dream? To build a big library in my own house.
  • “Money can’t buy happiness”, do you agree or disagree? Why? Aku setuju dengan ayat ne : //Who says Money isn’t important? Who says Money can’t buy happiness? Well, when you have money, you can buy cars for your parents, proper house for them to live. But most importantly, you can visit Makkah with them. That will give you infinite + endless happiness. 😉
  • What sort of writings do you prefer to read in my blog ? Actually, aku selalu p blog kau untuk jenguk2 kau jak, ndak terfikir plak aku mau baca post kau. Heheh, just kidding bah unnie. Aku suka baca point of view kau, very firm, walaupun kekadang berat sebelah. hehe.

    {11 Soalan yang kalau kamu tidak buat akan menyesal}

    1. Jenama laptop yang anda gemari? Sila nyatakan sebab ya.
    2. By any chance, do you play Angry Birds? Which bird do you like the most?
    3. I often eat __________ with _________. (Fill in the blank please)
    4. Apa akan jadi kalau anda sebenarnya Lord Voldermort?
    5. Anda ambil calculus? Senang ka susah?
    6. What word come first in your mind when i say ‘bebola beracun!’?
    7. 3 songs that you often play on ur playlist?
    8. Fav local band?
    9. Your fav jokes?
    10. What do u like the most in my blog?

    {11 mereka yang mendapat nama}


    # Sila jangan terkejut/ terkilan kerana anda terpilih. hehe
    # Sesiapa yang udah di tag berkenan 11 things ne oleh urang lain anda bleh lah samada pilih nak jawab tag ne ke, atau urang tuh. 
    # Yang tak nak balas takpe, sila bank in duit rm100 sebagai denda. hehe. (gurau jer)