Day 5 | 10 wishes

Salam uwek, uwek.

Menangis

Aku telah ditinggalkan oleh Miiraa, Gary ngan Awangku. Masing2 udah wat challenge day seventh atau eight sudah. sedey gue ditinggalkan, bukan salah gue, salah kan bekalan letrik yg putus2. Huhu. Tapi bak kata Katty Perry, the show must go on, erk dia ke yg kata begitu? Hehehe. Sorrylah Cahya busy, tak dapat google sapa punya quote plak tuh. Lagi satu, since bile plak Cahya berlumba-lumba ngan dorang ne? Haha. Semuanya terjawab bila korang tgk benda ne :

Kalo korang pg blog dorang, sudah hari ke 7 ngan ke 8 dah. Cahya ne baru nak masuk hari ke 5. Haha, nak wat camner. Senang crita, Cahya men copy dorang punya artikel jak lah. haha. Eh tak maulah dorang kalo marah bikin takut, silap-silap rumah Cahya yang terbakar, kui3. jangan marah yer korang, pinjam nama sat, siap bg backlink lag tuh. 
My 10 Wishes (bukan suma datang dari hati)
# Ipad2….free, zaman sekarang sepa yg tak mau ipad kan?
# Nak library dalam rumah sendiri kelak bila besar nanti
# Nak jadi pelukis komik, syok bha dapat hiburkan diri dan juga pembaca
# Teringin nak jadi penulis. Penulis crita seram bleh? Hehe
Hua3, nantilah Cahya bg crita seram, tapi crita Cahya buat lebih kpd brutal. hua3
# Nak menunaikan Mekah, buat Cahya ngan family Cahya InsyaAllah
# Muahaha, nak jadi suara latar utk kartun2 tempatan kalo ada peluang.
# Nak main piano, impian sejak azali, tapi tak pernah tertunai. *sigh
# Mestilah nak jadi menantu yang baik. hahaha ~ ups terlebih plak
# Nak jadi gudang penerbit buku atau buka kedai buku, InsyaAllah, supaya suma org dpt ilmu. yeay
# Nak jadi orang yang disedari kewujuduannya ~ feeling lah plak.
Thats al, cya later. 🙂